Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. Wij proberen onze website en werkwijze zo eenvoudig mogelijk te houden. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je met enorm veel plezier en bieden altijd een goede oplossing!

Aan welke voorwaarden moeten de afbeeldingen van mijn gepersonaliseerde onderzetters voldoen?
  • De foto kan niet groter dan 6MB zijn.
  • Zorg dat de foto's van goede kwaliteit zijn. Als de foto's al pixelig of wazig zijn dan kunnen wij deze niet meer aanpassen.
  • We raden u aan om foto’s met minimaal 800 x 800 pixels te gebruiken voor de onderzetters.
  • Komt u er niet uit? Onze helpdesk staat voor u klaar.
Hoe hang ik de A5 posters op?

Elke foto die we printen op hout is voorzien van een magneetstrip en een metalenplaatje waar een tesa® powerstrip aan zit ter bevestiging tegen de muur.

Is elke muur geschikt voor het ophangsysteem?

Elke gladde en stevige muur is geschikt voor het ophangen van de ClickWall. Ruwe, onafgewerkte muren zijn niet geschikt. Let wel op dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele beschadigingen aan uw muur.

Is het ophangsysteem in de prijs inbegrepen?

Voor de standaard onderzetters is het ophangsysteem optioneel. Voor de A5posters en de WC quotes zijn deze wel in de prijs inbegrepen, met de optie om het zonder aan te schaffen.

Hoe lang duurt het voordat ik de artikelen in huis heb?

Je artikelen kan je binnen 3 tot 5 werkdagen thuis of op kantoor verwachten. Kleine bestelling, minder dan 12 onderzetters zonder houders, worden via briefpost verstuurd. Grotere pakketten wordenvia DHL Parcel verzonden met een Track & Trace code waarmee je de zending online kunt volgen.

Welk materiaal wordt er gebruikt voor de producten?

We gebruiken uitsluitend duurzame materialen voor de ClickWall zoals Populierenhout. FSC-Gecertificeerd. Duurzaam en strak te bevestigen tegen de wand.

Plastic of andere synthetische materialen gebruiken we zo min mogelijk.

Moet ik betalen voor de ophangtools?

De ophangtools zijn voor de onderzetters optioneel. Voor de A5 posters zijn deze wel in de prijs inbegrepen. Met de tesa® powerstrip een magneetstrip en een metalen plaatje. Je kan ook hier een extra tool set bestellen.

Hoe groot zijn de producten?

De onderzetters zijn 10 x 10 cm

De A5 posters hebben A5 formaat (14,8 x 21 cm)

De borrelplanken zijn 15 x 30 cm

Hoe verwijder ik de tesa® powerstrips op de juiste manier van de muur?

Trek de tesa® powerstrip recht omhoog en het metalen plaatje goed vasthouden, zodat het metalen plaatje niet van de muur schiet. Trek de powerstrip nooit naar je toe! Zo voorkom je dat je een stuk van je muur aftrekt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan je muur.

Er is iets fout gegaan bij het verzenden van mijn bestelling, wat nu?

Je kunt contact met ons op te nemen via info@deleuksteonderzetters.nl of via onze chat. Vergeet hierbij niet je naam en email door te geven. Wij zijn ook bereikbaar via onze klantenservice.

Is het mogelijk om telefonisch te bestellen?

Bent u winkelier en wilt u gepersonaliseerde assortiment voor uw winkel? Neem gerust contact met ons op.

Vanaf waar wordt mijn pakket verstuurd?

Al onze pakketten worden verzonden en geproduceerd vanuit ons magazijn in Aalsmeer.

Aan de slag

Maak je eigen uniek onderzetter


Onderzetter maken

Top